Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatında Hareketlilik Yok, Piyasada Genel Durgunluk Var

(23 Şubat 2019) Bugün kripto para piyasasına baktığımızda pek çok koinin düne kıyasla pek bir değişim göstermediğini görüyoruz.

Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi piyasanın önde gelen koinleri oldukça küçük çaplı hareketlenmeler yaşamışlarsa da bu koinlerin genel olarak istikrarlı bir şekilde ilerlediklerini söylemek mümkün.

Bitcoin

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 0.02 oranında değer kaybetti ve an itibariyle 3 bin 975 dolar düzeyinde ilerliyor.

Bitcoin’in son 24 saat içerisinde ticaret hacmi 7.5 milyar, piyasa değeri ise 69.7 milyar dolar seviyesinde.

Ethereum

Bitcoin’in ardından gelen ve piyasanın en büyük ikinci koini olan Ethereum son 24 saatte yüzde 0.33 oranında artış yaşadı ve 147 dolar seviyesine yükseldi.

Ethereum ayrıca bu zaman dilimi içerisinde 3.5 milyar dolarlık bir ticaret hacmine ulaştı ve an itibariyle 15.4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

XRP

Son birkaç aydır ikincilik pozisyonu için Ethereum ile rekabet halinde olan XRP’nin rakibinden geri kaldığını görüyoruz.

XRP son 24 saatte yüzde 0.49 oranında düşüş yaşadı ve 0.31 dolar seviyesine geriledi. XRP’nin son 24 saat içerisindeki ticaret hacmi 500 milyon dolar, piyasa değeri ise 13.1 milyar dolar düzeyinde.

Genel Bakış

Diğer koinlere baktığımızda da Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi koinlere benzer bir tablo görüyoruz.

Piyasa an itibariyle öylesine durgun ki EOS, son 24 saat içerisinde yüzde 0.00 oranında değişim gösterdi ve 3.8 dolar düzeyinde kalmayı sürdürüyor.

Litecoin ve Bitcoin Cash sırasıyla yüzde 0.95 ve yüzde 0.80 oranlarında düşüş yaşadılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment