Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatının Önümüzdeki Günlerdeki Yönü Belli Mi?

Bitcoin (BTC) yaşadığı yükselişten sonra 10 Nisan tarihinde yeniden düşüşe geçti ve 7.000 dolar bandının altına indi. Bitcoin’in bunun devamında bazı kripto para borsalarında 6.700 dolara kadar gerilemesi ise daha fazla düşüş olabileceği endişelerini gün yüzüne çıkardı.

Bitcoin Fiyatının Yönü

Twitter üzerindeki en aktif kripto para analistlerinden birisi olan DonAlt da BTC’nin önümüzdeki günlerde çizeceği fiyat hareketlerine dair önemli bir tahminde bulundu. DonAlt, Bitcoin’in olası düşüş noktalarını çizerek yatırımcılara kötü ama olası senaryoyu gösterdi.

Ünlü analistin tahminine göre Bitcoin eğer 6.900 doların altına inerse, fiyat 6.150 dolara kadar sarkabilir. Bundan daha kötü olan senaryo ise BTC’nin önce 5.250 doları, oradan da 4.200 doların altına inmesi. Aslında BitMEX kripto para borsasının CEO’su Arthur Hayes de geçtiğimiz günlerde benzer bir düşüş tahmini yapmıştı. Hayes’e göre Bitcoin yıl sonunda 20.000 dolara kadar çıkacak olsa da yakın vadede 3.000 dolara kadar inebilir.

BTC basın saatine göre de 6.850 dolardan işlem görüyor ve DonAlt’ın tahminine göre bugün fiyat 6.500 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment