Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Grafiğindeki Kritik Aylık Mum Trend İçin Bir Dönüm Noktası Olabilir!

Analist, Bitcoin (BTC) grafiğindeki trend dönüşümüne işaret etti.

Ağustos ayının sonunda Bitcoin grafiğinde çok “ilginç” bir aylık mum oluşabileceği ve bunun olası bir trend dönüşümünü işaret edebileceği belirtiliyor. Bir analist, bu durumu değerlendirerek yatırımcılara önemli bir uyarıda bulundu.

Analistlerin dikkat çektiği bu durum, piyasalarda farklı görüşlere neden oldu. Bazıları, ayın henüz bitmediğini ve temel faktörlerin piyasa hareketleri üzerinde daha büyük bir etkiye sahip olabileceğini belirtti.

HODL15Capital adlı analist 26 Ağustos tarihli bir X paylaşımında , Bitcoin’in “tarihindeki en ilginç aylık mum” oluşumunun gözlemlendiğini belirtti. Analist, aylık zaman diliminde Japon mum çubuğu formasyonlarından biri olan “dragonfly doji” oluşumuna dikkat çekti.

Analiste göre, bu tür bir formasyon, genellikle piyasalarda bir trend dönüşümüne işaret edebilir ve bu da Bitcoin’in fiyat hareketlerinde önemli bir değişimin habercisi olabilir.

Ancak diğer uzmanlar, henüz ayın bitmediğini ve bu potansiyel formasyonun geçerliliğini koruyup korumayacağının netleşmesi için beklemek gerektiğini aktardı. Bitcoin yatırımcılarının, özellikle bu tür teknik formasyonlara dikkat ederken, temel analizleri göz ardı etmemeleri gerektiği de vurgulandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!