Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Haftalık Kapanış Rekoru Kırdı: Yorumlar Ne Yönde?

Bitcoin, 19 bin doların üzerindeki kapanış değeriyle tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı. 2017 yılında gördüğü 18 bin 800 dolar seviyesindeki en yüksek haftalık kapanış değerini geride bırakan Bitcoin acaba bu hafta psikolojik seviye olan 20 bin doları aşabilecek mi? Gelin, uzmanların Bitcoin için bu haftaya yönelik yorumlarına bir göz atalım.

Bitcoin, geçtiğimiz hafta 19 bin 832 dolara kadar çıkmış ve hafta içerisinde gördüğü en düşük değer de 18.700 dolar seviyesinde olmuştu. CoinGecko verilerine göre 19 bin 300 dolar seviyesinde işlem gören Bitcoin, gün içerisinde %0.7 oranında yükseldi.

bitcoin-kapanış
Bitcoin’de görülen en yüksek haftalık kapanış değeri!

Son 24 saatte en yüksek haftalık kapanışını gerçekleştiren BTC’ye analist Mr.Anderson‘dan bir Twitter yorumu geldi. 2017 Aralık ayından beri görülen en yüksek haftalık kapanışını geride bırakarak yeni bir ATH’ye ulaşan Bitcoin’i kutlayan analiste gelen yorumlar arasında BTC’nin Coinbase, Bitstamp ve Bitmex borsalarında yaptığı kapanış değeri konuşuldu.

Bitcoin 20 bin doları görebilecek mi?

  • Kevin Svenson, “Bitcoin, aşağı yönlü direnç seviyesinin üzerine çıkmaya başladı. Bu hafta BTC hızlı bir şekilde büyük bir yükselişe geçebilir. Hazır mısınız?dedi.

bitcoin-kapanış

  • Josh Rager, Bitcoin’in Bitstamp borsasında yaptığı en yüksek haftalık kapanış değerine atıfta bulundu ve Bitcoin’in Coinbase borsasında da 2017 yılındaki seviyeye çok yakın bir değerde kapanış yaptığını belirtti. 20 bin dolarlık hedefi gösteren Rager, Twitter’da “Bitcoin bu hafta 20 bin doları görecek mi?” diye bir anket de açtı.

bitcoin-kapanış

  • Node Investor, Bicoin’in bu hafta 20 bin dolarlık seviyeyi aşmayı başarabileceğini söyledi.

bitcoin-kapanış

  • Popüler analist Captain Faibik de haftalık kapanışa dikkat çekti ve bu hafta yeni bir ATH gelebileceğini ifade etti.

bitcoin

  • Johhny One Punch Man de altcoinlere değinerek bir yorum yaptı. 1 haftalık Bitcoin dominansını gösteren analist, görünümün bearish olduğunu belirtti. Bu hafta altcoinler ralli yaptıktan sonra BTC’nin ATH’yi kıracağını ve sarı trend çizgisinin üzerine çıkacağını söyledi. Bu durumda, analiste göre, Bitcoin bu hafta ve büyük ihtimalle diğer hafta yükselecek, çünkü uzmana göre traderlar ellerindeki altcoinleri BTC’yi pumplamak için satacaklar.

bitcoin-kapanış

  • Willy Woo da fiyatta neler olacağını bekleyenlerden oldu. Woo, “On-chain üzerindeki Bitcoin, boğalara reset (sıfırlama) olmadan geçit vermiyor. Reset, haftalarca görülecek yatay çizgi veya bir düşüş eğilimi anlamına gelir. Dip görecek miyiz? Henüz güçlü bir bearish sinyali gösteren bir hareketlilik yok. Bekliyorum.” açıklamasını yaptı.

bitcoin

Güçlü haftalık kapanışı ile yatırımcıları heyecanlandıran Bitcoin’in bu hafta nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!