Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Halving Sonrası Düşüş Ne Zaman Gerçekleşecek? İşte Halving Sonrası Yatırımcıların Radarındaki 3 Coin

Bitcoin’de 4 yılın ardından halving gerçekleşirken yatırımcıların radarına giren üç altcoin dikkat çekiyor. 

Lider kripto Bitcoin için beklenen Halving, 20 Nisan tarihinde Türkiye saati ile 03.09’da gerçekleşti. 840 bininci blokta gerçekleşen Bitcoin Halving ile birlikte madencilik ödülleri 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düştü. Günlük üretilen BTC miktarı 900 BTC’den 450 BTC’ye inerken Halving sonrası Bitcoin fiyatında yaşanacak hareketler gündemin en çok merak edilen konularından biri oldu. 

Önceki Bitcoin Halving döngülerinde yaşanan BTC fiyatındaki düşüşün ne zaman gerçekleşeceği, kripto meraklılarının gündem maddelerinden birini oluşturuyor. Daha önceki Bitcoin Halving’lere baktığımızda 2012’deki ilk yarılanmadan önce yaşanan BTC fiyatındaki yükselişin Halving sonrası 2013 sonlarında yerini düşüşe bıraktığını görüyoruz. 

2016 yılındaki ikinci Bitcoin Halving’den ancak dokuz ay sonra BTC fiyatının yükseliş trendine girdiğini hatırlıyoruz. Mayıs 2020’deki son Halving sırasında ise yine benzer bir döngünün söz konusu olduğunu ve BTC fiyatının ancak bir süre sonra yükseliş yakaladığını görüyoruz.

Bununla birlikte 20 Nisan’da gerçekleşen Bitcoin Halving sonrası şimdilik herhangi bir fiyat düşüşü olmadığını da söylemek mümkün. Henüz erken bir tespit olsa da önümüzdeki günlerde BTC fiyatında düşüş gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, merak edilen konuların başında geliyor. 

Bitcoin Halving, özellikle BTC yatırımcılarını ve madencileri ilgilendirirken kripto piyasasının ne şekilde etkileneceği de merak ediliyor. Halving sonrası küçük yatırımcılar ise kısa vadede gelir getirme potansiyeline sahip ön satış projelerine yöneliyor.

Yatırımcıların radarına takılan projeler arasında ilk gerçek çok zincirli kripto projesi Dogeverse, öğrendikçe kazandırmayı vadeden 99Bitcoins ve ofis tembellerine hızlı kazanç sunmayı amaçlayan Slothana, üst sıralarda yer alıyor. 

9 Milyon Dolara Ulaşan Dogeverse Token Hızlı İlerliyor

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olma iddiasındaki Dogeverse projesinin ön satış etkinliği, hızlı ilerliyor. Dogeverse token satın almak isteyen sayısı gün geçtikçe artarken toplanan fonlar 9 milyon dolara ulaşarak hızla 10 milyon dolara koşuyor.

Dogeverse platformu, birbirine kapalılığı ile bilinen kripto ekosistemlerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. Wormhole ve Portal Bridge gibi yenilikçi teknolojileriyle dikkat çeken proje, Ethereum, BNB Zinciri, Polygon, Avalanche, Solana ve Base gibi blok zincirlerini birbirine bağlamayı hedefliyor.

Ön satış bitmeden devreye alınacak bağlantılar sayesinde yatırımcılar, ön satışta satın aldığı Dogeverse tokenleri, etkinlik bitiminde diğer ağlar üzerinden talep etme imkanı buluyor. Dogeverse platformu, birlikte çalışabilirliğin, hızın, verimliliğin ve işlevselliğin ön plana çıktığı bir dünya yaratmayı amaçlıyor.

Köpek temalı meme coin Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, mevcut aşamada 0,0003 dolara ödeyerek ön satışa katılabiliyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE ve kart işlemleri ile ön satıştaki yerini alabiliyor. 

99Bitcoins Halving Sonrası 700 Bin Dolara Koşuyor

Kripto dünyası çok sayıda uzmana ev sahipliği yapsa da pek çok kişi, bu dünyaya adım atmaya çekiniyor. Kripto ekosistemine dahil olmak isteyenlerin sorularını yanıtlamayı amaçlayan 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcıların sayısı hızla artıyor.

2013 yılından beri kripto dünyasında olan ancak yakın zamanda el değiştiren 99Bitcoins platformu , yenilikçi Öğren-Kazan mekanizması ile dikkat çekmeyi başarıyor. Proje ekibinin düzenlediği 99 bin 999 dolarlık BTC airdrop’u ise projenin en ilgi çekici yanlarından biri oluyor. 

Bir dizi etkileşimli görevi yerine getiren 99BTC token sahipleri, tamamladıkları her bir görev için airdrop etkinliğine 1 adet katılım hakkı kazanıyor. Katılımcılar, tüm görevleri tamamladığında 11 puan elde etmiş oluyor. 99BTC ekibi, 99 bin 999 dolarlık BTC ödülü, 99 katılımcı arasında eşit şekilde dağıtmayı amaçlıyor.

Hızlı ilerleyen ve adından dolayı özellikle Bitcoin Halving sonrası dikkatleri çeken 99Bitcoins satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemlerini kullanarak ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Slothana Token BOME ve SLERF’i Geride Bırakmaya Hazırlanıyor

Bağış odaklı yeni meme coin projesinin tokeni Slothana coin satın almak isteyen yatırımcıların katıldığı ön satışta toplanan fonlar 10 milyon doları aşarak yoğun ilgi görüyor. Solana tabanlı SLOTH, benzer projeler olan BOME ve SLERF’ü geride bırakarak kripto dünyasını sarsmaya geliyor. 

Son 7 gününe giren ön satış ile indirimli fiyatlardan SLOTH satın almak isteyen kripto meraklıları, gelenekselleşmiş aşamalı ön satış etkinliklerinin aksine kademeli fiyat artışı politikasıyla karşılaşmıyor. 

Yatırımcıların SLOTH coin satın alması için sadece belirlenen adrese SOL göndermesi gerekiyor. Proje sayfasına göre 1 SOL karşılığında yatırımcılar, 10 bin adet SLOTH coin satın alma imkanı buluyor. Satın alınan SLOTH coin’lerin, ön satışın tamamlanması sonrasında kullanıcıların cüzdanlarına airdrop ile dağıtılması planlanıyor. 

Yatırımcıların SOL gönderimini, merkeziyetsiz bir kripto cüzdan ile yapılması gerekiyor. Phantom gibi bir cüzdan kullanan yatırımcılar, SLOTH coin ön satışına katılabiliyor. 

Şu ana kadar 10 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran Slothana coin, 9-5 çalışmaktan sıkılan ve hızlı gelir elde etmek isteyen kripto yatırımcılarını ön satışa bekliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!