Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Halving’i Piyasada Fiyatlandı Mı?

Bitcoin’in bugün yaşadığı ani yükseliş birçok kişiye bunun Bitcoin Halving ile ilgili bir yükseliş olup olmadığını düşündürdü. Her dört yılda bir gerçekleşen blok ödülü yarılanması için 3 hafta gibi az bir süre kaldı ve mevcut blok süresine göre 12 Mayıs tarihinde beklenen olay gerçekleşmiş olacak.

Bitcoin Halving Fiyatı Nasıl Etkiler?

Bazı uzmanlar Bitcoin Halving’in çoktan fiyatlandığını düşünürken yine hatırı sayılır bir kalabalık Bitcoin Halving’in fiyata olan etkisinin Mayıs ayından sonra görüleceğini düşünüyor. GSR Trading kurucu ortağı Rich Rosenblum ise bu konuda oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Rosenblum, kripto para piyasasında hala belirsizliğin hakim olduğunu belirtti ve Koronavirüs salgınının birçok şeyi değiştirdiğini vurguladı. Analiste göre Koronavirüs yüzünden düşen fiyatlar, Bitcoin Halving’in tam olarak fiyata yönelik etkisini göstermediğini kanıtlıyor.

Bitcoin’in blok ödülü yarılanması sonrasında ciddi bir yükseliş elde edeceğini düşünen analist, yine de bunun hemen olmayacağını ve birkaç ay beklemek zorunda kalınabileceğini ifade etti. Önümüzdeki aylarda düşüş olasılığından çok yükseliş olasılığı bulunduğunun da altını çizen Rosenblum, BTC yatırımcılarının sevinmesi için az bir süre kaldığını ima etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment