Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Hesabından Schiff’e Altın Yanıtı

Kripto para sektörü ile ilgili olarak genel manada sürekli olarak olumsuz yorumlar yapan altın boğası Peter Schiff’e, Twitter üzerindeki Bitcoin hesabından yanıt geldi.

Bitcoin’in iki bin dolara kadar düşeceğini iddia eden ve yatırımcıları altın almaya tavsiye eden Euro Pacific adlı yatırım şirketinin kurucusu Schiff’e sahte altın yanıtı veren Bitcoin hesabı, altının sahtesinin satılabildiğini ancak Bitcoin’de bunun mümkün olmadığını ifade etti.

Twitter üzerinden Schiff’e verilen yanıtta şu ifadeler yer aldı:

”Peter Schiff ya da bir başkasının, bilerek ya da bilmeyerek, sahte altın satmadığından nasıl emin olabiliriz? Kendisi tam bir altın node’u mu yürütüyor? Kendi müşterilerini bu alanda nasıl koruyor? Sahte altını tespit edebilecek bir sistemi var mı? Eğer altın satın alırsanız, bunun gerçek olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Güvenmeyin, kendinizi güvence altına alın ve kendi onayınızı yapın.”

Sahte altın olayı gerçekten de son dönemde çok fazla başa bela açıyor. Ancak Bitcoin ağının sahip olduğu yapı gereği, sahte Bitcoin basmak ve bunu satmak imkansız çünkü bunlar, bir onay mekanizmasından geçiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment