Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Brandt ve Willy Woo Bitcoin İçin Farklı Fikirler Ortaya Attı: Sırada Ne Var?

Kripto para analisti Peter Brandt, Bitcoin’in düşen trendde olduğunu söyleyince popüler isim Willy Woo’dan yanıt geldi.

Peter Brandt 2 Ekim tarihli papylaşımında, Bitcoin’in düşük tepeler yapmaya devam ettiğini, yani genel resimde düşüş eğiliminin korunduğunu aktardı.

Son yükselişlerin bir şey değiştirmediğini vurgulayan deneyimli isim, 71 bin doların üzerinde güçlü bir kapanış görülmediği sürece de değişmeyeceğini aktardı:

Bitcoin’deki son yükseliş, 7 aylık düşük zirveler ve düşük dipler dizisini BOZMADI. Sadece yeni bir ATH tarafından teyit edilen 71.000’in üzerinde bir kapanış, Kasım 2022’deki düşük seviyeden gelen eğilimin yürürlükte kaldığını gösterecektir.

Bitcoin orta vadede düşüş uzun vadede yükseliş eğiliminde

Brandt’in bu paylaşımına yanıt veren bir diğer popüler isim Willy Woo, Bitcoin’in orta vadede düşüş uzun vadede yükseliş eğiliminde olduğunu dile getirdi.

Bununla birlikte yeni bir zirvenin zaman alabileceğini belirten Woo, kısa vadede 1-2 haftalık duraklama öngördü. Yükselişlerin aralık ayının sonrasına sarkabileceğini şu ifadelerle aktardı:

Yapı orta vadede düşüş eğiliminde, nötre doğru hareket ediyor ve yükseliş eğilimi göstermeye çalışıyor. ATH zaman alacak. Kısa vadeli yapı, bir sonraki yükseliş girişiminden önce soğumak için 1-3 haftalık bir duraklama öneriyor. Ekim ayının sonunu, ekim ayının ortalarını ve kasım-aralık aylarını lazer göz partileri için ayırabileceğimizi sanmıyorum. Uzun vadede yükseliş bekleniyor.

Peter Brandt ise bu açıklamaya yanıt olarak, “ne zaman lazer gözleri görsen asıl o zaman korkacaksın” şeklinde dönüş yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!