Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Kahini Lingham Uyardı: Önümüzdeki 3 ile 6 Ay Arasında Dikkatli Olun

Bitcoin Kâhini olarak da bilinen Civic CEO’su Vinny Lingham, yeni katıldığı bir CNBC röportajında Bitcoin‘in fiyatı ve piyasanın önümüzdeki günleri hakkında uyarı niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki 3 ile 6 Ay Çok Tehlikeli

26 Kasım tarihinde katıldığı CNBC programında konuşan CEO, Bitcoin için ayı piyasasının devam edeceği yönündeki görüşü ile, başka bir ünlü isim Tone Vays‘ın açıklamalarını da onayladı.

Özellikle önümüzdeki 3 ile 6 ay arasında istenilen gelişmelerin yaşanmaması durumunda piyasanın 3.000 dolar altına düşeceği uyarısında bulunan CEO, şöyle konuştu:

”Bence bir süre, en azından önümüzdeki 3 ile 6 ay arasında fiyat 3.000 dolar ile 5.000 dolar arasında gidip gelecek.”

”Henüz 3.000 dolardaki destek seviyesini kıracağımızı düşünmüyorum, bence kısa vadede  bu seviyenin etrafında çok fazla alış göreceğiz – ancak eğer önümüzdeki üç ile altı ay arasında bu kripto piyasası ayı döngüsünden çıkmayı başaramazsak, 3.000 dolar seviyesi de elden gidebilir.”

Kripto para piyasası ve Bitcoin geçtiğimiz Pazar gecesi bir nebze olsun yükseliş elde edip 4.000 dolar üstüne çıkmayı başarsa da, Pazartesi günü gecesine doğru bu seviyenin yeniden altına düşüldü ve kripto para piyasası yine düşüş periyotuna girdi. 2017 yılının Aralık ayındaki 20.000 dolar seviyesinden bu yana %80 civarlarında değer kaybı yaşayan Bitcoin için şu sıralar tek çare, kurumsal yatırımcılar, Bitcoin ETF‘si veya bir mucize gibi durmakta.

Yine de bütün bunlara rağmen kripto para ve Bitcoin’in yaptığı işlem sayısında hala bir artış söz konusu ve insanlar düşük fiyatlara rağmen kripto para birimlerine olan güvenlerini kaybetmiş sayılmaz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment