Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Karşıtı Peter Schiff’ten Ethereum Uyarısı: Onay Gelse Bile Düşüş Geliyor!

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin ve kripto para yatırımcılarını uyardı.

Peter Schiff 21 Mayıs tarihli X gönderisinde, kripto para yatırımcılarına seslendi. Spot Bitcoin ve Ethereum ETF haberlerini yorumlayan deneyimli isim, ABD’nin muhtemelen spot Ethereum ETF’ine onay vereceğini söyledi.

Fakat spot Ethereum ETF’ine akacak paranın muhtemelen spot Bitcoin ETF’inden gelecek parayla sağlanacağını belirterek bu değirmenlerin uzun süre aynı suyla dönmeyeceğini savundu.

Bitcoin satın almaya karar veren kurumsalların Ethereum için yeni bir fon oluşturmayacağını dile getirirken mevcut fonun muhtemelen hem Bitcoin hem de Ethereum arasında bölüneceğini vurguladı:

Bitcoin, Ethereum ETF’inin muhtemelen onaylanacağına yönelik söylentilerle birlikte yeniden güç kazandı. Ancak yeni Ethereum ETF’leri satın almak için gereken para büyük olasılıkla mevcut Bitcoin ETF’lerinden gelecektir. Kripto paralara bütçe ayıran kurumlar, Ethereum satın almak için bu tahsisi artırmayacak.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF başurularının %75 ihtimalle mayıs sonuna kadar onaylaması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!