Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Neden Yükseliyor: İşte Fiyat Rallisinin Arkasında Yatan 5 Sebep!

CryptoQuant analist, Bitcoin’de satış baskısının azaldığını ve yükselişlerin devam edeceğini söyledi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analist, Bitcoin fiyatındaki düzeltmenin bittiğini ve yükselişler devam edeceğini söyledi. Yükseliş yakıtı olarak birikim adreslerine giriş yapan yüklü miktarda Bitcoin’i işaret eden analist, rezervlerin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını kaydetti.

Bununla birlikte Tether hazinesi tarafından geçtiğimiz hafta 3 milyar dolarlık USDT basımına işaret ederek bu durumun piyasaya yeni bir can suyu olduğunu vurguladı.

Uzun vadeli yatırımcılarında son günlerde tutum değiştirerek satış yönlü hareketlerini azalttıklarına işaret ederek tüm bu faktörler çerçevesinde satış baskısının eridiğini ifade etti:

Birikim adreslerine büyük BTC girişleri olduğunu ve rezervlerinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını görebiliriz. Uzun vadeli yatırımcıların davranışlarında önemli bir değişiklik daha var. Satış yönlü işlemler azaldı. Geçen hafta yeni USDT basıldı ve satış baskısı zayıfladı çünkü kısa vadeli sahipler fiyat düzeltmesinden zarar etmeyi bıraktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!