Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Önce 7 Bin Dolar, Sonra 16 Bin Dolar Olacak

Kripto para piyasası son birkaç gündür istikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Ancak bazı uzmanlar piyasanın ağır bir düşüş yaşayacağını düşünüyorlar.

Bitcoin fiyatı bundan birkaç gün önce 9 bin 500 dolar seviyesine kadar gerilemiş ancak bunun ardından yeniden 10 bin 500 dolar seviyesine kadar çıkmayı başarmıştı. Sektörün bazı ünlü analistleri Bitcoin fiyatının yeniden düşüşe geçeceğini ve bu sefer çok daha fazla değer kaybedeceğini öngörüyorlar.

İddiaları Tahminler

Sosyal medyadaki il Capo of Crypto gibi analistler Bitcoin’in son günlerdeki performansını altının 2012-2013 tarihlerindeki performansına benzetiyorlar.

Kendisinin analizlerine göre Bitcoin fiyatı öncelikle 7 bin 200 dolara kadar düşecek, bunun ardından Mayıs 2020 tarihinde halving ile birlikte 16 bin dolar-24 bin dolar aralığına çıkacak.

Bitcoin fiyatının buna benzer bir performans sergileyeceğini düşünen tek isim o değil. Bitcoin Jack de piyasada buna benzer bir hareketlenme olacağını ve Bitcoin’in 7 bin 400 dolara çekileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment