Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

”Bitcoin Önümüzdeki 10 Yıl İçerisinde Yüzde 1000 Getiri Sağlayacak”

Lider kripto para birimi Bitcoin 2019 yılının son günlerine yaklaşırken sene başındaki fiyatının iki kat üzerinde kalmayı sürdürüyor. 2018 yılında oldukça kötü bir grafik çizen BTC, 2019 yılında ise dönem ortasındaki sert düşüşüne rağmen hala yatırımcıların kazanç sağladığı bir kripto para konumunda.

Bitcoin’in Yükseliş İhtimali

Önümüzdeki Ocak ayında 11. yaşına girecek olan Bitcoin ağı, kesinlikle yatırımcılar için 10 yıllık süreçte inanılmaz getiriler sunabilir. Bitcoin’in teknolojisi ve temelleri göz önüne alındığında, bunun ana akım kitlelerce kabul edilmesinin uzak olmadığı görülüyor.

Bitcoin, Visa ve Mastercard’ın Halefi Olabilecek Mi?

Önemli kripto para analistlerinden Josh Rager da, büyük firmaların hisse değerlerindeki yükselişi gösteren bir tablo sonrasında Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 75.000 dolar ile 100.000 dolar üstüne çıkabileceğini ifade etti.

Ödeme sektörü devlerinden MasterCard ve Visa’nın hisse değerlerindeki artışa bakıldığında, bunların yerini almasına olası gözüyle bakılan Bitcoin’in de benzer bir yükseliş sergilemesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment