Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Rekor Tazeleyecek mi? Analist Bu Tarihe İşaret Etti, Haftalar Kaldı Dedi

Bitcoin (BTC) şu anda ivme göstermiyor ve yatay hareketi devam ediyor. Piyasanın en büyük kripto parası, 60.000 ile 62.000 dolar aralığında sıkışmış gibi görünüyor. Ancak birçok analist ve yatırımcı, Bitcoin fiyatında büyük bir sıçrama olacağına inanıyor ve “Uptober” teorisine olan inançlarını koruyor.

Bu isimlerden biri de tanınmış kripto para analisti Jelle, mevcut piyasa durumunu değerlendirerek Bitcoin için büyük bir fiyat tahmini paylaştı. Analist, yaz aylarındaki boğa piyasalarında görülen konsolidasyon dönemlerinin genellikle ekim ayının son 10 gününde sona erdiğini belirtti.

Yeni Bitcoin zirvesi mi geliyor?

Jelle, Bitcoin’in sık sık düşüşler yaşadığı “chop” evresinin de 2024 yılının ekim sonuna doğru sona erebileceğini düşünüyor. Tarih tekerrür ederse, Bitcoin’de büyük bir fiyat kırılmasının başlayabileceğini öne süren analist, önümüzdeki iki ila üç hafta içinde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) görülebileceğini tahmin ediyor.

Jelle, mevcut Bitcoin grafiğinin potansiyel bir boğa koşusuna hazır olduğunu ve bu yükselişin kısa süre içinde tetiklenebileceğini ifade etti. Bitcoin’in mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi 73.780 dolar civarında. Bu rekor, bu yılın mart ayında Bitcoin Spot ETF’lerinin ocak ayında piyasaya sürülmesinin ardından kırılmıştı. Şimdi ise Jelle, ekim ayının sonu veya kasım ayının başında yeni bir zirve bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!