Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Safiye Yakayı Ele Verdi, Bursa’da Yakalandı!

Kendisini ‘ekonomist-broker’ olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla aranan ‘Bitcoin Safiye’ Bursa polisi tarafından yakalandı.

Sputnik’te yer alan habere göre Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan ‘Bitcoin Safiye’ lakaplı Safiye Gökçe Y. , Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Hakkında’ Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumları’nın araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan aranan Safiye, Aydın polisine teslim edildi.

Bilindiği gibi birçok farklı meslek grubundan kişileri ağına düşürerek çok büyük çapta bir Bitcoin vurgunu yapan dolandırıcının eğlenirken görüntüleri çıkmıştı.

Aydın’da 40 kişiyi yaklaşık 600 adet Bitcoin karşılığında dolandıran Bitcoin Safiye lakaplı dolandırıcının, aynı zamanda farklı iddialara göre hesabında 8300 adet BTC bulunduğu da iddia ediliyordu.

Yakalanarak polis güçlerine teslim edilen dolandırıcının, dava sürecinde yaşanacak gelişmeler ise, büyük bir merakla bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment