Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV, Exodus Wallet İle Ortaklık İmzaladı ve Ani Bir Büyüme Yaşadı!

2018 yılının Kasım ayında yaşanan hard fork ve ağ bölünmesi sonrası yeni bir kripto para birimi olarak ortaya çıkan Bitcoin SV, 6 Şubat tarihinde Binance Coin tarafından top 10  kripto para biriminin dışına atıldıktan sonra çok ani bir yükselişe imza attı. Bitcoin SV’nin ani artışının arkasındaki en olası sebebp ise, Exodus Wallet hizmetine eklenmesi gibi gözüküyor.

BSV blockchain ağında çocuk istismarı fotoğraflarının yayılması haberi sonrası 58 dolara kadar gerileyen Bitcoin SV, çok fazla tepki çeken olayın etkisini hala yaşamakta. Basın saatine göre 63 dolar seviyesinden el değiştiren Bitcoin SV, gün içerisinde %18  üstü yükselişe kadar çıkıp 69 doları bile görmüş ancak daha sonra düzeltme yaşamıştı.

Bunun yanı sıra Binance kripto para borsası tarafından piyasaya sürülen Binance Coin ise birkaç gün önce yaşadığı ani yükseliş ile ilk olarak Cardano, sonra Bitcoin SV’yi geçerek toplam piyasa hacmine göre en büyük 10. kripto paralığa yükseldi.

Bunun yanı sıra Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden ve Bitcoin Cash hard fork’u sırasında yaptığı açıklamalar ve tehditler ile gündeme oturan Craig Wright da şu sıralar sessizliğini nispeten korumakta. Wright fork esnasında Bitcoin Cash ABC destekleyen kişilere yönelik yaptığı açıklamada, Bitcoin’in fiyatını 1.000 dolara kadar düşürme tehdidinde bulunmuş ve sonunda iki grup arasındaki ağ savaşını kaybedip, yeni bir kripto para birimi oluşturmak zorunda kalmıştı.

Ancak bütün bu yaşananlara rağmen sular hala tam olarak durulmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment