Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV Yeni Logosunu Tanıttı: ”Orijinal Bitcoin’in Yeniden Doğuşu”

Lider kripto para birimi Bitcoin, ilk bloğun kazılmasının 10. senesini kutlarken, bComm Association (Bitcoin Commerce) da tartışmalı kripto para birimi Bitcoin SV için yeni logoyu tanıttı.

CoinGeek’e göre bu yeni logo Bitcoin’in yeniden doğuşu olan Bitcoin SV‘yi tanıtmak amacıyla tasarlandı. Bitcoin Commerce ekibi, Bitcoin SV için istenilen logonun tasarlanabilmesi için tam olarak üç adet Twitter tabanlı anket yaptı ve sonuç olarak yeni kripto para biriminin köklerini yansıttığını iddia ettikleri bir logo ile topluluğa yanıt verdi.

Geçtiğimiz Kasım ayının ortalarında Bitcoin Cash ağında yaşanan hard fork ve daha sonra ortaya çıkan ağ bölünmesi ile yeni bir kripto para birimi olarak piyasaya sunulan Bitcoin SV, projenin arkasındaki isimlerden birisi olan Craig Wright tarafından da gerçek Bitcoin olarak görülmekte. Craig Wright, Bitcoin SV’nin, Bitcoin’in üreticisi Satoshi Nakamoto’nun vizyonuna en yakın kripto para birimi olduğunu ve asıl Bitcoin’in (BTC) aslında bir yalan olduğunu iddia etmekte.

Söz konusu yeni logo, bComm’un Twitter hesabı tarafından da yayınlandı.

Bitcoin SV destekçileri ‘orijinal Bitcoin’ olmayı iddia etmenin yanı sıra, Bitcoin SV’nin ”tek stabil, ölçeklenebilir blockchain” ağına sahip olduğunu da vurgulamakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment