Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Temkinli İlerlerken Yapay Zeka Altcoinleri Yüzde 50’ye Varan Artışlar Yaşıyor!

Bitcoin (BTC) ve kripto paralar bir süredir büyük hareketler sergilememesine rağmen yapay zeka tokenları yükselişe geçti.

Bitcoin 44.500 dolarlık zirvesinden düzeltme yaparken kripto paraların çoğunda da büyük hareket gözlemlenmiyor. Ancak bu süreçte yapay zeka tokenları piyasada volatilitenin düşmesine rağmen istikrarlı bir şekilde yükseliş yaşıyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’tan alınan verilere göre Fetch.ai’nın (FET) merkezi borsalarda bulunan rezervi kasım ve aralık ayı süresinde oldukça azaldı. Geçtiğimiz iki haftada 26 milyondan fazla FET borsalardan çekildi ve bu durum da yatırımcıların uzun vadeli düşündüğü anlamına geliyor.

FET bu gelişme ile yapay zeka tokenlarındaki yükselişe öncülük ederken CoinGecko verilerine göre son 24 saatte 0,573 dolar seviyelerinden %18’den fazla artış yaşayarak 0,679 dolara erişti. Market değeri bakımından bir nebze daha küçük olan yapay zeka tokenlarında son 24 saatte %50’ye varan yükselişler gerçekleşti.

Öte yandan mevcut durumda en büyük yapay zeka token’ı Bittensor (TAO) son 24 saatte %12,6, Render (RNDR) %13,7 ve Akash Network (AKT) %19,6 değer artışı gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!