Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Tüm Zamanların En Yüksek Değerini Gördü

Bir Bitcoin’in fiyatı Coinmarketcap‘e göre 3540 dolar seviyelerinde ve yine tüm zamanların en yüksek seviyelerinde hareket ediyor.

SegWit, dünya çapında ki yatırımcıların pozitif görüşleri ve medyanın artan ilgisi ile birlikte Bitcoin değeri hızla artmaya devam ediyor.

Haberin hazırlandığı sırada Bitcoin işlemleri geçen aya kıyasla %50 değer artışı sağlayarak 3.540 dolara işlem görüyordu. CoinDesk BPI‘dan elde edilen veriler Bitcoin fiyatının 12 Haziran’da 2.423 dolar olduğunu gösteriyor.

Ancak geçen hafta en büyük fiyat artışı yeni bir kripto paranın doğuşu, Bitcoin Blockchain’inin kopyalanıp Bitcoin Cash’in doğması ile birlikte oldu.

Belki de en dikkat çeken nokta Bitcoin bir hafta önce 2.871 dolar’dan işlem görürken bölünmeden sonra %25 değer artışı yaşarken, Bitcoin Cash sadece %17 yükseldi. Ve 290 dolardan 340 dolara yükseldi.

İki para birimi arasındaki karşılıklı etkileşim beklenenlerin aksine yönde ilerledi ve ilerlemeye devam ediyor. Çoğu yatırımcı Bitcoin’in ayrılma sonrası değer kaybı yaşayacağını düşünse de bu senaryoya Bitcoin yükselmeye ve en yüksek değere ulaşarak tepkisini göstermeye devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Selçuk
    Posted 11 Ağustos 2017 - 17:41 17:41

    Eth nin geleceği ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Leave a comment