Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum Düşerken Binance Coin Yükseliyor

(5 Şubat 2019) Bu sabah kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda kısmen olumsuz sayılabilecek bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi önde gelen koinlerin neredeyse tamamı düşüş halindeyken yalnızca Binance Coin gibi birkaç koin artış halinde.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.71 oranında düşüş yaşayarak 3 bin 769 dolar seviyesine geriledi.

Birkaç haftadır 4 bin dolar sınırını aşmaya çalışan Bitcoin kısa bir süreliğine bu sınıra yaklaşmayı başarmıştı ancak şu anda 4 bin dolar düzeyinden epey uzaklaşmış durumda.

Ethereum

Bitcoin’in ardından piyasanın en büyük ikinci koini olan Ethereum da düne kıyasla yüzde 1 oranında düşüş yaşadı ve 128 dolar düzeyine geriledi.

Bitcoin’e benzer bir şekilde 150 dolar seviyesine ulaşmaya çalışan Ethereum da son günlerde yaşadığı düşüşün sonucunda bu seviyeden uzaklaşmış durumda.

XRP

XRP’nin fiyatı dünle kıyaslandığı zaman yüzde 0.32 oranında düşüş yaşayarak 0.30 dolar seviyesine düştü.

Son yirmi dört saat içerisinde 580 milyon dolar civarında ticaret hacmine ulaşan XRP’nin piyasa değeri 12.6 milyar dolar düzeyinde. XRP’nin ticaret hacmi de tıpkı Bitcoin ve Ethereum’da olduğu gibi düşüş yaşıyor.

Genel Bakış

EOS ve Litecoin gibi koinlere baktığımızda bunların da sırasıyla yüzde 1.87 ve yüzde 0.97 oranlarında düşüş yaşadıklarını görüyoruz.

Bu olumsuz tabloya istisna olarak ise Binance Coin’i gösterebiliriz. Binance Coin son yirmi dört saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 12.22 oranında artış yaşayarak 12.65 dolar düzeyine çıkmayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment