Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum Düşüyor, XRP Yükselmeye Devam Ediyor

(1 Mart 2019) Bugün kripto para piyasasına baktığımızda genel olarak olumsuz bir tabloyla karşılaştığımızı söyleyebiliriz.

Kripto para piyasasını mart ayının ilk gününde pek iyi bir performans sergilemiyor. Piyasadaki XRP ve Litecoin gibi bazı koinler artış yaşasalar da çoğu koinin kırmızıya büründüğünü görüyoruz.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.05 oranında düşüş yaşadı ve 3 bin 868 dolar seviyesine geriledi.

Dünle kıyaslandığında neredeyse hiç hareket etmeyen Bitcoin, 4 bin dolar seviyesine yükselmek için mücadele etmeye devam ediyor.

Yine yirmi dört saatlik zaman dilimde 8.2 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in anlık piyasa değeri 67 milyar dolar düzeyinde.

Ethereum

Bitcoin’in ardından gelen Ethereum da dün ile kıyaslandığında pek hareket etmemiş gibi görünüyor.

Yüzde 0.34 oranında düşüş yaşayan Ethereum an itibariyle 137 dolar seviyesine ilerliyor ve 150 dolar düzeyine çıkmaya çalışıyor.

Ethereum geliştiricileri kısa süre önce Constantinople ve St. Petersburg güncellemelerini etkinleştirdiler ancak bu güncellemeler Ethereum fiyatını henüz büyük ölçüde etkilememiş gibi görünüyor.

Ethereum ayrıca 14 milyar dolarlık piyasa değeriyle rakibi XRP’yi geride bırakmaya devam ediyor.

XRP

Ethereum’un ardından gelen ve piyasanın en büyük üçüncü koini olan XRP, Bitcoin ve Ethereum gibi koinlerin aksine artış gösteriyor.

Yirmi dört saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 1.73 oranında artış gösteren XRP an itibariyle 0.31 dolar gibi bir fiyata sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment