Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum Yükseliyor, Piyasa Artış Halinde

(6 Mart 2019) Bugün kripto para piyasasına baktığımızda genel olarak oldukça olumlu bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Bitcoin, Ethereumm ve XRP gibi önde gelen koinler artış halindeyken bu olumlu tablonun EOS ve Litecoin gibi koinlere de yansıdığını söyleyebiliriz.

Bitcoin

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2.78 oranında artış yaşayarak 3 bin 884 dolar düzeyine yükseldi.

Son yirmi dört saatlik zaman dilimi içerisinde 10.1 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in anlık piyasa değeri ise 68 milyar dolar.

Ethereum

Bitcoin’in ardından gelen Ethereu düne kıyasla yüzde 6.50 oranında artış yaşadı ve 137 dolar seviyesine yükselmeyi başardı.

5 milyar dolarlık ticaret hacmi bulunan Ethereum, 14.4 milyar dolarlık piyasa değeriyle en yakını XRP’yi geride bırakmaya devam ediyor.

XRP

Ripple’ın tokenı olan XRP de aynı zaman diliminde yüzde 1.84 oranında artış yaşadı ve fiyat bazında 0.31, piyasa değeri bazında ise 12.9 milyar dolar düzeyine çıkmayı başardı.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra EOS ve Litecoin gibi koinlere baktığımızda onların da kayda değer oranlarda artış yaşadıklarını görebiliyoruz.

EOS ve Litecoin geçtiğimiz güne kıyasla sırasıyla yüzde 10.81 ve yüzde 13.82 oranlarında artış yaşamış durumdalar.

Bitcoin Cash ise yüzde 4.03 oranındaki artış ile birlikte 132 dolar seviyesine yükselmeyi başardı.

Son günlerde iyi bir performans sergileyen Binance Coin de yüzde 3.42’lik oranıyla yükselmeye devam ediyor. Binance Coin’in anlık fiyatı 13.44 dolar düzeyinde seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment