Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yatırımcıları 70 Bin Dolar Bekliyor: Son 2 Ayın Rekor Verisi Geldi!

On-chain analiz platformu Santiment, Bitcoin’in sosyal performansının son zamanların en yüksek seviyesine çıktığını söyledi.

Santiment tarafından 1 Ağustos tarihinde paylaşılan gönderide, Bitcoin’in sosyal performansına yer verildi. Sosyal medya üzerinden Bitcoin hakkında olumlu ve yükseliş yönlü paylaşımda bulunanların, 15 Mayıs tarihinden bu yana en yüksek seviyeye ulaştığına yer verildi.

Bu hafta yorumlar Bitcoin’e olumlu yaklaşıyor. Aslında bu, 15 Mayıs haftasından bu yana kripto topluluğundan gelen en yüksek yükseliş yorumu seviyesi. Kalabalığın iyimserlik düzeyi, birçok kişinin 70 bin dolarlık fiyatın yakında geleceğine inandığını gösteriyor.

Bitcoin’in sosyal performansının artması, sadece bireysel yatırımcılar arasında değil, aynı zamanda kurumsal yatırımcılar arasında da bir ilgi artışına işaret etmektedir. Bu durum, piyasalarda genel bir iyimserlik yaratırken, Bitcoin’in fiyat hareketlerine de olumlu yansıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 63.000 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!