Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ‘Yeniden’ 4.000 Dolar Üzerine Çıktı! Sırada 4.200 Dolar Mı Var?

Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz 17 Şubat tarihinde başlayan ralli ile 3.500 dolar birim fiyattan, 4.000 dolar üzerine kadar çıkmış ancak kısa süreli bir 4.000 üstü denemesi sonrası gerisin geri 3.900 dolara tekrar gerilemişti.

Önceki Ralliyi Litecoin ve Ethereum  Başlattı

Litecoin ve Ethereum tabanlı başlayan ralli, Bitcoin’in de 4.000 dolar üzerine çıkması ile bütün alt koinlere yansımış ve piyasa kısa sürede 15 milyar dolarlık toplam piyasa hacmi kazanmıştı. Özellikle EOS yaşadığı sert düşüş günlerinden sonra bir anda %30 ve üstü artış yaşayarak, Litecoin’i tekrardan geride bıraktı ve toplam piyasa hacmine göre en büyük dördüncü kripto para birimi haline geldi.

21 Şubat Perşembe akşamından bu yana piyasaya nispeten düşüş ve durgunluk hakimdi ancak basın saatine göre bütün kripto para piyasası ufak hareketler ile tekrardan yeşillendi. Bitcoin CoinMarketCap verilerine göre 4.005 dolardan alıcı bulurken, %1.24’lük bir yükselişe ev sahipliği yapmakta. Toplam piyasa hacmine göre en büyük top 10 kripto para birimlerinin hepsi yeşil bir grafik çizerken, bunların arasında en keskin yükselişe sahip olan Binance Coin gibi gözüküyor.

Özellikle BitTorrent’in kripto para projesi BTT ile yükselişe geçen ve daha sonra yakın tarihte test ağı piyasaya sürülen Binance’nin merkeziyetsiz kripto para borsası DEX ile adeta şahlanan Binance Coin, yeni yeni girmiş olduğu top 10 içerisinde de yükselişinin devam edeceğine dair sinyaller vermekte.

Rallinin yeni başladığı hesaba katılacak olursa, Binance 22 Şubat tarihinin ilerleyen saatlerinde 4.200 dolara kadar bir yükselişi beraberinde getirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment