Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analistin Yorumu: Bitcoin Yılı 10 Bin Doların Üstünde Kapatacak

Finans uzmanlarından Nigel Green Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içerisinde değer kazanmaya devam edeceğini ve 12 bin dolara kadar çıkacağını düşünüyor.

DeVere Group’un CEO’su olan Nigel Green’e göre Bitcoin bu yılın sonuna dek yüzde 28 oranında değer kazanabilir ve yılı yeniden 10 bin dolar seviyesinin üstünde bitirebilir.

Hedef 12 Bin

Nigel Green’in görüşlerine göre eğer Bitcoin piyasadaki satış baskılarına dayanabilir ve çok fazla düşüş yaşamazsa ciddi oranlarda değer kazanabilir. Kendisi Bitcoin fiyatının geleceğiyle ilgili şu yorumu yapıyor:

8 bin 500 dolardaki destek seviyesi önceden Bitcoin için çok önemliydi. Eğer Bitcoin yatırımcıları fiyatı önümüzdeki hafta boyunca 8 bin 500 doların üstünde tutabilirlerse Bitcoin fiyatında yeni bir çıkış görebiliriz.

Green’e göre Bitcoin fiyatı önümüzdeki birkaç ay içerisinde yüzde 28 oranında değer kazanıp 12 bin dolara kadar çıkabilir.

Düşmemesi Gerekiyor

Green’in de belirttiği üzere Bitcoin’in bir süre daha düşmemesi ve değer kaybetmemesi gerekiyor. Bunu Alex Krüger gibi isimler de vurguluyor ve özellikle 8 bin-8 bin 200 dolar seviyesinin çok önemli olduğunu vurguluyorlar.

Bazı analistlere göre eğer Bitcoin satış baskısına dayanamazsa yine ciddi miktarlarda değer kaybedebilir ve son günlerde yaşadığı artış tam tersine dönebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment