Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yükselişi Sonrası Altcoin Boğası Başladı Mı: En Bariz Sinyal Bu Olabilir!

Meme coin piyasasında yaşanan son yükselişler altcoin boğasının en bariz sinyali olabilir.

Kripto para piyasasının meme coinler mart ayında dudak uçuklatan yükselişlerle giriş yaptı. Başta FLOKI (FLOKI), Pepe (PEPE) ve dogwifhat (WIF) olmak üzere neredeyse tüm meme coinlerde 1 günde %40’ın üzerinde yükselişler yaşandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan K33 Research analistleri, meme coin yükselişlerinin paranın Bitcoin’den altcoinlere kaymaya başladığının bariz bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Bu durumu yeni bir altcoin boğasının başlangıcı olarak yorumlayan analistler, önümzüdeki süreçte altcoin piyasasında daha ciddi yükselişler beklenebileceğini kaydetti:

Tarihsel olarak düşünüldüğünde, altcoinler önümüzdeki süre.te daha iyi performans gösterdikleri bir döneme girecek gibi görünüyorlar. Belli başlı birkaç altcoin’i hızla yükseltmek için yeterli risk iştahı var ancak tüm tekneleri kaldıran bir gelgiti yaratmak için altcoin arenasına giren yeni bir bireysel yatırımcı dalgası henüz görmedik.

CoinGecko verilerine göre FLOKI son 24 saatte %110, WIF %50, PEPE %53, Wojak (WOJAK) %40, Milady Meme Coin (LADYS) %41, Memecoin (MEME) %42 yükseliş yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!