Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de 1,5 Milyon Dolar Bekleyen Cathie Wood ABD ve Hong Kong Açıklaması Yaptı!

ETF ihraççısı Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, Hong Kong’daki düzenlemelerin global çapta örnek teşkil edebileceğini dile getirdi.

HashKey Singapur Başkanı ve HashKey Capital CEO’su DC ile Ark Invest CEO’su Cathie Wood kısa süre önce karşılıklı soru cevaplar yaparak kripto para piyasasının güncel durumuna bakış attı.

Blokzinciri teknolojisinin faydaları ve Web3‘ün önümüzdeki yıllarda kullanım alanlarının genişleyeceğine dair konuşmaların ucu kripto para düzenlemelerine geldi.

Hong Kong’un hayata geçirdiği düzenlemelerin dünyaya örnek olacak şekilde ince dizayn edilmiş olduğunu dile getiren Wood, ABD’yi bu yoldan gitmeye davet etti:

SFC gibi Hong Kong düzenleyici kurumları, kripto paraların alınıp satılmasına olanak tanıyan kapsamlı bir yönetim yapısı sağlayarak çok iyi bir iş çıkardılar ve kurumsal denetim için birçok yöntem ve mekanizma var. Düzenleyici şeffaflık, sanayinin ve teknolojinin gelişimi için hayati öneme sahiptir ve aynı zamanda teknolojik gelişmeyi daha güvenli hale getiriyor. Politika açısından Hong Kong’un “lider” olduğu söylenebilir. ABD’de çok fazla belirsizlik olsa da Hong Kong, ne kadar varlığın tokenize edilebileceğini ve piyasa talebine çok hızlı bir şekilde nasıl yanıt verileceğini gördü. Bu bizim için çok iyi bir referans.

ABD’nin kripto para düzenlemeleri konusunda çok geç kaldığını ve bunun sektöre zarar verdiğini belirterek bir an önce harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

Wood konuşmasında Bitcoin fiyat tahminini de hatırlatmaktan çekinmeyerek 2033 yılına kadar 1,5 milyon doların erişilebilir bir seviye olduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!