Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Beklenen Kısa Vadeli Alım Geldi: Birkaç Saat Yükseliş Yaşanabilir!

Popüler analist Ali Martinez, Bitcoin için kısa vadeli yükseliş sinyali verdi.

Ali Martinez 11 Haziran tarihli X paylaşımında, Bitcoin’in gelecek 4 saat boyunca yükseliş yaşayabileceğini kaydetti.

Analist bu paylaşımı TSİ 13.00 sularında yaptı fakat beklendiği kadar bir yükseliş trendi görülmedi. Buna rağmen Bitcoin, TSİ 15.00 itibariyle bir yükselişe başladı ve son 2 saattir bu kısa vadeli hareketi devam ettiriyor.

Analizinde TD Sequential isimli teknik göstergeden yararlanan Martinez, ilk alım sinyalinin geldiğini ve sırada ardışık mumlarda 1 ila 4 saatlik yükselişin devam edebileceğini kaydetti:

TD Sequential, Bitcoin saatlik grafikte bir satın alma sinyali sunarak Bitcoin için bir ila dört mumluk potansiyel bir toparlanma öngörüyor!

TD Sequential göstergesi, fiyat trendinin aşırıya kaçtığı ve olası bir tersine dönüşün gerçekleşebileceği noktaları belirlemek için kullanılmaktadır.

TD Sequential, trendin yönüne bağlı olarak sıralı sayılarla ifade edilen bir dizi mum çubuğu oluşturur. Genellikle, potansiyel bir trend dönüşü belirginleşene kadar belirli bir sayıda ardışık mumlar gerektirmektedir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 67.100 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!