Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Bu İki İndikatör Yükselişi İşaret Ediyor: Yeni Dalga Yakın!

Kripto para analisti, Bitcoin (BTC) için kısa vadede bir toparlanma öngörüyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın yazarı, Bitcoin için son durum analizi paylaştı. Kısa vadeli SOPR verilerinin Bollinger Bandı ile ilişkisine odaklanan analist, verilerin önümüzdeki günlerde bir toparlanmaya işaret ettiğini vurguladı.

Tarihsel olarak bakıldığında boğa piyasalarında kısa vadeli SOPR göstergesi Bollinger bandının dip seviyesine ulaştığında bunun bir yükseliş dalgasıyla sonuçlandığını belirten analist, aynı şeyin bir kez daha yaşanabileceğini öne sürdü:

Genel olarak, bir boğa piyasasında, kısa vadeli SOPR göstergesi Bollinger Bandının dibine ulaştığında kısa vadeli bir toparlanma meydana gelir. Özellikle bu senaryoda, genel yatırımcıların olumlu hissiyatı azalmıştır ve aşırı ısınma sona ermiştir. Bu nedenle bu veri doğrultusunda döneminden sonra geri toparlanma bekleyebiliriz.

ABD’den gelen pozitif tarım dışı istihdam verileri doğrultusunda yükselişe geçen kripto para piyasası şimdilik analizin tahminiyle uyumlu hareket ediyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 60.600 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!