Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de İşin Rengi Değişiyor: Böyle Devam Ederse Düşüş Derinleşebilir!

CryptoQuant analisti, kripto para piyasasındaki son durumu ve spot Bitcoin ETF’lerinin akıbetini yorumladı.

Kripto para piyasası özellikle son 1 haftadır türbülans dolu günler geçirirken CryptoQuant cephesinden açıklama geldi. Analist tarafından yapılan açıklamada, piyasadaki gerginliğin kardaki yatırımcıların satış baskından ve spot Bitcoin ETF’lerine yönelik net girişin azalmasından kaynaklandığını ifade etti.

Bununla birlikte kardaki yatırımcı satışlarının çok yoğun olmadığını vurgulayan analist, eğer ki spot Bitcoin ETF’lerine para girişleri tekrardan canlanırsa piyasanın kolayca toparlayabileceğini vurguladı. Spot Bitcoin ETF’leri geçtiğimiz 3 günlük süreçte net çıkışlar görerek yatırımcıları tedirgin etmişti.

Öte yandan spot Bitcoin ETF’lerinden çıkışların görülmesi ve BlackRock’In alımlarını iyice yavaşlatması durumunda, uzun vadeli Bitcoin yatırımcılarının da satışa başlayabileceğini ve işlerin sarpa saracağını söyledi:

Bu haftaki durum, BlackRock’ın net Bitcoin girişlerinin sürekli olarak rekor düşük seviyelere ulaştığını gösteriyor. Eğer bu geçici bir durumsa, herhangi bir sorun olmayabilir. Ancak bu durum devam ederse, uzun vadeli sahiplerin Bitcoin’i daha önce olduğu gibi borsalara yatırmaya başlama olasılığı vardır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!