Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Ralliye Rağmen Hala FOMO Yok: Sert Yükseliş Yakında Gelebilir!

Bitcoin fiyatındaki artışa rağmen kalabalıklar henüz FOMO’ya kapılmış durumda değil.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından paylaşılan veriler, Bitcoin’deki yükselişin devam edebileceğine işaret etti. Bitcoin’in son 4 ayda %74 arttığına işaret eden analiz platformu, normalde bu gibi artışlarda görülen aşırı açgözlülüğün ve FOMO’nun oluşmadığını kaydetti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvuru onayından önceki ve sonraki haftalarda ilginin bariz şekilde arttığı vurgulanırken henüz aşırı ısınma konuma gelmediğimiz için daha büyük bir yükselişin kapıda olabileceği ifade edildi:

Bitcoin’in 4 aydaki %74’lük fiyat artışına rağmen, normalde bu tür bir yükselişle ilişkilendirilecek kalabalık FOMO mevcut değildi. SEC’nin 11 ETF’i onaylamasından hemen önceki ve sonraki haftalarda BTC’e kesinlikle bir ilgi vardı ancak aşırı bir bir açgözlülüğün olmaması aslında bu rallinin devam edebileceğine dair umut verici bir işaret olarak değerlendirilebilir. Bu durum, daha büyük bir yükselişin ön aşamalarında olduğumuzu gösteriyor olabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 51.223 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!