Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Satış Sinyali Veren Gösterge Doğru Çıktı: Bu Seviyeye Dikkat

Bir kripto para analisti, Bitcoin fiyatındaki düşüşü önceden tahmin etti ve hangi seviyeye dikkat edilmesi gerektiğini yazdı.

Sosyal medyada @ali_charts olarak bilinen kripto analisti, dün öğleden önceki paylaşımında Bitcoin’in 12 saatlik grafikte TD Sequential göstergesine göre “satış sinyali” vermeye başladığını yazdı.

CoinGecko verilerine göre akşam saatlerinde düşmeye başlayan Bitcoin, günlük olarak yaklaşık %4 değer kaybetti.

Analist, “TD Sequential göstergesi, 12 saatlik grafikte satış sinyali yaktı ve Bitcoin, paralel kanalın orta seviyesinde dirençle karşı karşıya. Bu göstergenin geçmiş performansını göz önünde tutup temkinli olun. Özellikle Bitcoin’in 65 bin 500 dolardaki destek seviyesinin altına düşmesine dikkat edin.” dedi.

Bazı analistler ise Bitcoin’in uzun vadede değerlenmeye devam edeceğini düşünüyor. Halving sonrasında günlük üretilen Bitcoin miktarı, 900’den yaklaşık 450’ye düştü.

Analist Willy Woo, “Bitcoin’in parasal enflasyon oranı artık altının altına düştüğü için (Bitcoin’in) piyasa değerinin stok-akış tezi doğrultusunda altının piyasa değerini geçip geçmeyeceğini görmek ilginç olacak.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!