Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’deki Kahin Gösterge 19 Ay Sonra “Ayı” Dedi: Bu Tarihlere Dikkat!

Kripto para analisti, Bitcoin’de (BTC) 19 ay sonra gelen boğa sinyaline işaret etti.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın Araştırma Başkanı Julio Moreno, kripto paralar için uzun zaman sonra ayı sinyalinin geldiğini açıkladı.

Kripto para piyasası boğa-ayı göstergesi, Ocak 2023’ten bu yana ilk kez “ayı” dedi. Söz konusu gösterge Mart 2020’deki COVID-19 haberleri, Çin hükümetinin Mayıs 2021’deki madencilik yasağı ve Kasım 2021‘de kripto ayı piyasasının başlaması sırasında piyasadaki düşüşü doğru tahmin etmeyi başarmıştı.

Julio Moreno’ya göre gösterge, FTX’in çöküşünden birkaç ay sonra, Ocak 2023’ten bu yana bir ayı sinyali vermemişti.

CryptoQuant CEO’su panik yok dedi

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju ise bu gönderiyi alıntılayarak düşüş teyidi için grafiklerin birkaç hafta daha izlenmesi gerektiğini söyledi.

Bitcoin’in 45 bin doların üzerinde tutunmayı başarması durumunda geri dönüş bekleyen Young Ju, 1 ay boyunca fiyat düşüş eğiliminde olursa dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Tüccarlar ve analistler, son düşüşün geçici mi yoksa kalıcı mı olacağını tartışmaya devam ederken, popüler uzun vadeli kripto para yatırımcısı Jelle, yatırımcıları Bitcoin piyasası için üçüncü çeyreğin, özellikle ağustos ve eylül aylarının geleneksel olarak zorlu bir dönem olduğu konusunda uyardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!