Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Tarihsel Yıl Sonu Şovu Tekerrür Edecek Mi: Cevap Evetse Yükseliş Kapıda!

Popüler kripto para analisti Ali Martinez, Bitcoin’in (BTC) tarihsel olarak dördüncü çeyrekteki performansını değerlendirdi.

Ali Martinez 23 Eylül tarihli X paylaşımında, Bitcoin’in geçtiğimiz yıllardaki dördüncü çeyrek performansına yer verdi. Martinez, Bitcoin’in 2016 yılının son çeyreğinde %61, 2020 %171 yükseldiğini hatırlattı.

Bitcoin 2016’nın 4. çeyreğinde %61 ve 2020’de %171 kazandı. İlginçtir ki, 2024’ün şu ana kadarki fiyat hareketi her iki yılı da yansıtıyor; tarih tekerrür ediyor olabilir mi?

Analist, mevcut fiyat hareketlerinin örnek verdiği iki yıl ile örtüştüğünü dile getirerek tarihin tekerrür etmesi durumunda yükselişin devam edebileceğini öngördü.

Geçmişteki bu önemli yükselişlerin, mevcut piyasa koşullarıyla birleştiğinde, yeni bir boğa koşusunun habercisi olabileceğini dile getiren analist, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

Bu değerlendirme, piyasa katılımcılarında büyük bir merak uyandırdı ve Bitcoin’in geleceği hakkında spekülasyonları artırdı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 63.512 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!