Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Yükselişine Didem Soydan da Sessiz Kalmadı

İlk ve  toplam piyasa değerine göre hala lider kripto para birimi Bitcoin, bugün Türk Lirası karşısında yeni bir rekor kırarak 85.000 TL seviyesine değdi. Bitcoin‘in 85.000 TL seviyesine değmesinin ilk sebebi ABD Dolarının TL karşısında elde ettiği yükseliş olarak biliniyor. Ancak bunun devamında ikinci bir yükseliş yaşandı ve ABD Dolarında hafif bir düzeltme görülse de Bitcoin fiyatının artması rekorun 86.000 TL olmasına kapı araladı. BTC fiyatı bu aralıkta yaklaşık olarak 150 dolarlık artış kaydetti.

Bitcoin 86.000 TL Seviyesine Çıktı

BTC/USD işlem çifti 2017 yılında 20.000 dolar ile rekor kırdı ve ABD Doları karşısında bu rekor hala aşılamadı. Türk Lirası karşısında BTC/USD paritesi 11.800 dolar seviyesindeyken bile böyle bir rekor gelmesinin sebebi ise USD/TRY işlem çiftinin gidişatından kaynaklanmakta.

Kırılan bu rekora kripto para sektöründeki birçok yatırımcı sessiz kalmazken, Türkiye’nin ünlü isimlerinden Didem Soydan’ın yorumu ve tweet’i ise en çok ilgi çekenlerden birisi oldu.

Soydan kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Bitcoin’i sevdiğini ifade etti. Bu tweet basın saati itibariyle 750’den fazla kişi tarafından beğenildi. Aslında Didem Soydan’ın Bitcoin’e olan ilgisi daha önceden de biliniyordu. BtcTürk’ün Kriptometre programına katılan Soydan, Bitcoin’e yatırım yaptığını belirtmiş ve bunun geleceğin teknolojisi olduğunu düşündüğünü aktarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment