Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BiteBTC Kripto Para Borsasına Olan Dolandırıcılık Tepkileri Büyüyor!

Kripto para piyasası özellikle Nisan ayından bu yana inanılmaz bir toparlanma yaşasa da, 4 Haziran tarihinde Bitcoin’in ani düşüşü sektörü kısa süreli yatay bir görünüme soktu. Buna rağmen BiteBTC isimli kripto para borsasının kullanıcıları dışında birçok kripto para yatırımcısı Bitcoin’in yakın zamanda yakaladığı yükselişten kar elde etmeyi başardı.

2018 yılında piyasaya çıkış yapan BiteBTC isimli kripto para borsası, geçtiğimiz Nisan ayında kullanıcılarına gönderdiği bir bildiride Twitter üzerinde borsayı taklit eden birçok hesap olduğunu ve bunlara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulamıştı.

Ancak söz konusu tweet altına yorum yapan borsa kullanıcıları, BiteBTC’nin kullanıcı fonlarını çaldığını ve kullanıcıların hesaplarını kalıcı olarak kapattığını vurguladı. Hiçbir cevap veya bildiri olmadan hesaplarının bloke edildiğini belirten birçok kullanıcı, asıl dolandırıcının BiteBTC kripto para borsası olduğunu öne sürdü.

Tepkilerin artması üzerine Haziran itibariyle harekete geçen BiteBTC birçok kullanıcının para çekim taleplerinin yerine getirildiğini ve hala sıkıntı yaşayan kullanıcıların kendileri ile iletişime geçmesi gerektiğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Orhun
    Posted 05 Haziran 2019 - 02:48 02:48

    Haziran itibari ile çekimleri gerçekleştirdiklerini nerede ifade etmişler?

Leave a comment