Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex Bitcoin ETF Etkisi ile Birlikte Yüzde Yüz Artış Yaşanacağını Söyledi!

Kripto para borsası Bitfinex tarafından sunulan raporda 2024 yılına ilişkin dikkat çeken tahminlere yer verildi.

Bitfinex güncel raporunda, 2023 yılına ilişkin çıkarımlarına ve 2024 öngörülerine yer verdi. Bu yılın toplamından Bitcoin’in tüm zorluklara ve düzenleyici baskılara rağmen çok dirençli olduğunu anladıkları belirtilen raporda, 2024 yılı için de olumlu bir tablo çizildi:

2024’e doğru ilerlerken, Bitcoin ve genel olarak kripto varlıklarının görünümü konusunda çok olumlu olmaya devam ediyoruz. Eğer 2023 bize bir şey gösterdiyse, o da Bitcoin’in itibar ve düzenleme zorluklarına rağmen gösterdiği olağanüstü dirençtir.

Raporda kripto para piyasasının toplam değerinin gelecek yıl 2 katına çıkarak mevcut 1,6 trilyon dolardan 3,2 trilyon dolara çıkabileceği belirtildi. Ek olarak kripto para kullanan kişi sayısının da mevcut 575 milyondan 850-950 milyona ulaşabileceğini ifade eden Bitfinex cephesi, spot Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) piyasa için önemli bir katalizör görevi üstleneceğini belirtti.

Kurumsal yatırımcılar, uzun süredir beklenen spot Bitcoin ETF’sinin katalizör olacağı kripto varlıklarına olan ilgilerini artırdıkça, önümüzdeki yıl sermayenin daha yüksek riskli kripto varlıklarına kayması söz konusu olabilir, ancak kurumsal yatırımın en azından 2024’ün ilk yarısına kadar ağırlıklı olarak Bitcoin’i tercih etmeye devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!