Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex Yeni Kullanıcıları Engelliyor Mu? Giriş Yaparken “Davet Kodu” İsteniyor

Kripto para borsası Bitfinex, gizli bir şekilde platformunu özel bir hale getirip, yeni kullanıcılardan hesap açmaları için davet kodu istemeye başladı. Fakat, borsa tarafından bu değişim hakkında ne bir bilgi verildi ne de kodun nereden temin edileceği söylendi.

Yeni bir kullanıcı siteye giriş yapmak istediğinde, karşılarına “Davet Kodu” boşluğu çıkıyor. Açıklamaya göre fazla talepten dolayı bu kısım eklenmiş.

b

Borsa, hiçbir resmi açıklama yapmadan böyle bir kod istediğinden, kafası karışık kullanıcılar kodu nasıl elde edeceklerine dair Reddit‘e sorular soruyorlar.

Bir girişimci kullanıcı ise bir site kurdu ve Bitfinex kodları yayınlar yayınlamaz sitesinde bu kodları paylaşacağını söyledi. Bu olana kadar da geçici bir alternatif kod sundu.

Şu ana kadar, site kod istemeye başladığından beri kimse siteye giriş yapamadı.

Bitfinex’le Sorunlar

Hem Bitcoin hem de altkoinlerdeki fiyat dalgalanmaları, bu fenomen ilk kez ortaya çıktığından beri ikinci kez tüketiciler tarafından bir akın yaşadı.

Borsalar, altyapı raporlarına ve insan kaynakları gelişmelerine rağmen hala taleplere karşılık vermekte zorlanıyor. Bitfinex 15 Aralık’tan beri yeni personel arayışında. En yenilikçi ve yönetici borsa olmak adına yardım istiyor.

Twitter hesaplarına göre, Bitfinex ayrıca DDoS saldırılarıyla uğraşmakta.

Geçen hafta borsa, kullanıcılarını telefonla arayıp hesap bilgilerini isteyen aldatmacalara karşın uyardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Melki
    Posted 21 Aralık 2017 - 13:27 13:27

    Bu uygulaması yerindedir bence. Ancak 1 ay oldu, hesap açtık ancak hesap daha onaylanmadı; onay aşamasında. Bu arada BCASH yine akşam şovuna hazırlanıyor, 1 saattir toparlanmaya başladı. sanırım bu defa hedef 5000 dolar. sadece öngörüdür bu:)) Tersi de olabilir. YTD.

Leave a comment