Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bithumb Global TRX, BTT ve WIN’i Listelediğini Açıkladı!

Güney Kore merkezli dev kripto para borsası Bithumb’ın iştiraki olan Bithumb Global Pazartesi günü yaptığı bir duyuruda alım satım hizmeti sunduğu kripto para birimlerine TRX, BTT ve WIN’ı eklediğini belirtti.

Söz konusu listeleme Tron Foundation ağırlıklı oldu ki bunun en büyük sebebi bunların ”Tron Haftası” kapsamında yapılmış olmasıydı. Bithumb Global içerisinde söz konusu üç kripto para birimine ek 69 kripto para işlem çifti var.

Borsa tarafından yapılan listelenme açıklamasına göre üç kripto para birimi de 3 Eylül tarihinde UTC +8 saat dilimine göre saat 15:00 itibariyle alım satıma açılacak. Para yatırma işlemleri ise belirtilen alım satım saatinden 24 saat önce başlayacak.

Hem TRX hem de BTT için Bitcoin ve USDT olmak üzere iki kripto para işlem çifti sunulacak. WIN için ise sadece USDT çifti kullanıcıların alım satımına açılacak.

Tron Foundation özellikle son zamanlarda Justin Sun’ın yaptığı eylemler yüzünden ciddi bir eleştiri altında kalmıştı. Justin Sun en son Warren Buffett ile olan yemeği çeşitli nedenlerden iptal etti ve hem küresel yatırımcılar hem de Tron’un yatırımcıları Justin Sun’a çok sert bir şekilde yüklendi.

Justin Sun Warren Buffett ile olan yemeğin ne zaman yapılacağını ise açıklamadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment