Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitmex CEO’su: Gelecekte, Her Tür Varlığın 7/24 Alım Satımı Yapılacak

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından birisi olan BitMEX‘in CEO’su ve kurucu ortağı Arthur Hayes, yakın zamanda katıldığı Unchained isimli podcast esnasında kripto para birimleri ve blockchain hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak kripto para trading işine nasıl giriştiğini ifade eden Hayes, 2013 yılının Mayıs ayına kadar Citi Bank bünyesinde çalıştığını ve daha sonra bu işi kaybedip para kazanmak için Bitcoin alım satımına girdiğini ifade etti. Citi Bank bünyesindeki işini kaybettikten 8 ay sonra BitMEX’in kurucularından birisi olan ve platformu kuran Hayes, bunun sadece para kazanmak için yapılmadığını ifade etti.

Ünlü CEO, gelecekte sadece kripto para birimlerinin değil, her tür varlığın 7/24 alım satımının yapılacağına inandığını da vurguladı.

”Beni Bitcoin ve kripto varlıkları dünyası hakkında asıl sarsan şey, ilk defa normalde sizinle iletişime geçmeyecek finansal piyasalardan insanlara erişiminiz olması oldu. […] Bence gelecekte bütün farklı varlık türlerinin 7/24 alım satımının yapılması mümkün olacak ve bu bildiğimiz bütün diğer piyasalara da sızacak, FX, sabit gelir, hisse senetleri vb.”

BitMEX özellikle kaldıraçlı işlemleri sayesinde popüler olan ancak daha sonra bir çok kripto para topluluğu üyesi tarafından eleştirilen kripto para borsalarından birisi haline geldi. Platform 100 katına kadar kaldıraçlı işlem imkanı sunarak az sayıda kripto para traderına kısa yoldan çok paralar kazandırsa da, bir çok kişinin de ciddi anlamda canını yaktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment