Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitPay CEO’su Yeni Kripto Paralar Ekleyebileceklerini Açıkladı!

Bitcoin ödeme sağlayıcılarından BitPay‘in CEO’su Stephen Pair, çok yakında mevcut kripto para birimlerine eklemeler yapabileceklerinin haberini verdi.

BitPay Lightning Network Entegrasyonunu Başlatacak

Pair, ek kripto paraların yanı sıra Lightning Network protokolünün de BitPay tarafından kullanılabileceğini açıkladı. Hangi kripto para birimlerinin listelenebileceği sorusuna net bir yanıt vermeyen CEO, konu hakkında şunları ifade etti:

“Hangi kripto para birimlerinin ekleneceğine dair spesifik olarak isim belirtmeyeceğim ancak CoinMarketCap’e bakıp lider blockchain projelerini inceleyebilir ve hangilerine ilgi duyduğumuz hakkında önemli tahminler yapabilirsiniz.

Biz, yaygın kabule sahip ve ödemeler konusunda kullanışlı kripto paraları arıyoruz. Çok yaygın bir kabule sahip olmasa da ödemeler konusunda yenilikçi bir şeyler sunabilen daha küçük kripto paraları da ekleyebiliriz.”

Müşterilerin ve kullanıcıların devamlı yeni kripto para birimlerinin eklenmesi yönünde talepte bulunduğunu açıklayan CEO, altyapısal nedenlerden ötürü bunun mümkün olmadığını da ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment