Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitPay, Yeni Entegrasyonu ile Kripto Parayla Altın Alımına Olanak Tanıyor

Kripto para sektörünün önemli ödeme geçitlerinden birisi olarak bilinen BitPay, OneGold adı verilen bir firma ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada altın ve benzeri değerli metallerin alım satım platformu olan OneGold’un, bundan sonra BitPay’in ödeme geçit sistemini kendi bünyesine entegre edeceği belirtildi. Bu sayede, kripto para ile altın satın almak mümkün olacak.

Şu anda 30 binden fazla noktada kullanım alanına sahip olan BitPay, OneGold ile yaptığı anlaşma sonrasında müşterilerine platformda Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether ve çeşitli stabil kripto paralarla altın alma şansı sunuyor.

OneGold CEO’su Kenneth Lewis, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kripto para yatırımcılarının, değerli metallere de yatırım yapacak kafa yapısında olduğuna inandığını belirtti ve şunları söyledi:

”Kripto para yatırımcıları, aslında değerli metaller yatırımı yapacak tipte insanlar. Bu sayede onların OneGold platformunu kullanarak, kendi yatırım portföylerini çeşitlendirmelerini istiyoruz. Artık onların da çantalarında Bitcoin’in yanı sıra, altın ya da gümüş gibi metaller de olacak ve bunu yaparken çok daha az komisyon ödeyecekler.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment