Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittorent ve Tron’un Haftalık Raporları Açıklandı

Her hafta düzenli olarak yayınlanan Bittorent ve Tron raporuna göre Bittorent market değeri yaklaşık 4 milyar dolara ulaşırken, Tron tarafında ise sirkülasyondaki USDT miktarı 40 milyar dolara ulaştı.

Bittorent (BTT) haftalık raporu

BTTC’nin (Bittorent chain) 12 Aralık’ta piyasaya sürüleceği duyurulduktan sonra yaklaşık %65 yükseliş gerçekleştiren Bittorent (BTT)’in piyasa değeri 4 milyar dolara yaklaştı.

Bittorent’in 49.sunu yayınladığı haftalık raporda: 9.6 milyon Bittorent hesabı olduğu, toplam 52.6 milyon transfer işlemi gerçekleştiği ve bu hafta 1.4 milyon transfer yapıldığı belirtildi.

Tron (TRX) haftalık raporu

Tron ağındaki işlem kayıtlarını gösteren TRONSCAN’den 5 Aralık’ta alınan verilere göre, Tron’da kilitli olan toplam varlık değeri (TVL) son bir ayda 2 milyar dolar azalarak 12.2 milyar dolara düştü. Tron hesaplarının toplam sayısı ise 64 milyonu aştı ve bu haftaki yeni hesapların sayısı 1.2 milyon olarak belirtildi.

Tron’un kurucusu ve Bittorent’in CEO’su Justin Sun, kısa süre önce 15 milyon dolar karşılığında #6666 BAYCTron NFT’sini satın aldı.

Justin Sun; “Resim avatarları için Picasso’nun eserlerinden daha fazla para harcadım. Sonuç olarak NFT avatarları jenerasyonumuzun galerileridir.” dedi.

1 Aralık’ta SUN.io’da kilitlenen toplam değeri 3.1 milyar doları aştı.

Tron Vakfı paylaştıkları haftalık veride, TRX’in bu haftaki sirkülasyon piyasa değerinin 6.9 milyar dolar ve kümülatif ticaret hacminin 15.2 milyar dolar olduğunu açıkladı.

Tron kullanıcılarının stake ederek para kazanmasına olanak sağlayacan JustLend platformunun son 30 günde kullanıcı sayısı yaklaşık %70 artarken, işlem hacmi %13,4 artış gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!