Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BlackRock’ın Bitcoin’de Yatırımcılara Portföyleri İçin Verdiği Tavsiye Ortaya Çıktı!

Dünyanın en büyük varlık yöneticilerinden BlackRock, kurumsal yatırımcıların portföylerine %28 oranında Bitcoin ekleyebileceğini söyledi.

Kripto para odaklı medya şirketi Swan’ın ekibinden Steven Lubka, kısa süre önce dev finans kurumu BlackRock tarafından düzenlenen bir etkinliğe katıldığını ve gördüklerinin şaşırtıcı olduğunu açıkladı. Lubka’ın etkinliğe dair notları Bitcoin destekçisi Fred Krueger tarafından paylaşıldı.

Öncelikle söz konusu etkinliğe beklenmedik şekilde yoğun bir katıl gerçekleştiğini dile getiren Steven Lubka, BlackRock bu etkinlikteki ana temasının yatırımcıların Bitcoin’i portföylerine yüzde kaç oranında dahil etmesi gerektiğine yönelik olduğunu belirtti.

Daha muhafazakâr ve riskten kaçan kurumsal yatırımcılara yönelik bu sunumda, portföylerine %28 oranında Bitcoin dahil edebileceklerine yönelik tavsiye verildi.

Bu %28’lik tavsiyenin kurumsal yatırımcılara yönelik olmasının ve risk eşiği düşük bir şekilde tanımlanmasının dikkat çeken noktalardan biri olduğunu belirten Steven Lubka, BlackRock’ın Bitcoin’e karşı güvenine şaşırdığını ima etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!