Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Analiz Firması Chainalysis, 39 Elemanını İşten Çıkarttı!

Son yılların parlayan blockchain analiz firması Chainalysis, daha fazla kazanç elde edebilmek için 39 çalışanı ile yollarını ayırdığını duyurdu.

21 Kasım tarihinde yapılan açıklamaya göre, bu sayı firmanın toplam çalışan miktarının yüzde 20’sine denk gelmekte. Chainalysis iletişim direktörü Maddie Kennedy konu hakkında yaptığı açıklamada araştırma ve geliştirme ekibinin artık daha az kişi ile daha yüksek performans göstermesi gerektiğini belirtti.

Geçtiğimiz Eylül ayında ünlü kripto para borsası Bittrex ile anlaşan Chainalysis, 2018 yılında ise birçok hükümet ile blockchain verileri üzerine çeşitli anlaşmalar yapmıştı ve toplam gelirinin 5,3 milyon doların üzerine çıktığı tahmin edilmekteydi.

Buna rağmen firmanın böylesine bir kesintiye gitmesi, şirket içerisinde bir sıkıntı olduğunu göstermekte. Kennedy işten çıkarmaların şirkete kazanç konusunda yardımcı olacağını ve gereğinden fazla eleman ile çalıştıklarını vurguladı.

Chainalysis içerisinde önümüzdeki günlerde de eleman çıkartılıp çıkartılmayacağı sorusuna da net bir cevap vermeyen Kennedy, belirsizliği daha da arttırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment