Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain Startup Firması Bison Trails, 5.25 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı!

Yeni bir blockchain startup firması olan Bison Trails, ünlü Bitcoin boğası Mike Novogratz‘ın sahip olduğu ticari kripto para bankası Galaxy Digital’den 5.25 milyon dolarlık çekirdek fonlama elde etti. Firma söz konusu yatırımı 15 Mart tarihinde bir Medium gönderisi ile açıkladı.

İki adet ilk aşama risk sermayesi firması olan Initialized Capital ve Accomplice tarafından yönetilen fonlamaya hem Galaxy Digital hem de blockchain odaklı varlık yönetim firması Distributed Global katılım gösterdi. Diğer yatırımcılar arasında Notation Capital, Homebrew ve Charge Ventures yer almakta.

Bison Trails platformunun blockchain alt yapısı temel olarak bir blockchain ağında daha güvenli ve coğrafi açıdan daha yaygın ağ düğümleri kurabilmek üzerine odaklanmakta. Bison Trails platformu staking, onaylama, oylama, işlem yapma ve blockchain protokollerini güvene alma gibi bir dizi protokol içermekte.

Accomplice firması tarafından yapılan açıklamada kendilerinin New York tabanlı Bison Trails’e yatırım yaptıkları ve firmayı ortaklaşa yönetecekleri de doğrulandı. Joe Lallouz ve Aaron Henshaw tarafından kurulan blockchain startup firması böylesine büyük isimlerden yatırım alarak sektöre hızlı bir giriş yapacağını kanıtlamış oldu.

Mike Novogratz’ın Galaxy Digital’i daha önce blockchain güvenlik şirketi CipherTrace’e yatırım yapmıştı. CipherTrace temel olarak blockchain istihbarat firması olarak biliniyor ve blockchain üzerinde yapılan işlemlerin takibini sağlayıp, bunları ilgili kurumlara aktarıyor. Kurum bu yönüyle birçok kripto para yatırımcısı tarafından eleştirilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment