Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain ve Kripto Tabanlı Akıllı Telefonlar, ‘Gümbür Gümbür’ Geliyor!

Kripto para piyasası bu hafta özellikle teknoloji devi Samsung’un Galaxy S10 cihazının kripto para birimleri için çevrimdışı depolama cüzdanı ile piyasaya çıkacağı haberleri ile yankılanmıştı.

Samsung topluluğu ile ilgili haberleri paylaşmak için kullanılan SamMobile‘ın 11 Aralık tarihinde yayınladığı yeni bir bildiride, Samsung tarafından yapılan iki adet patent başvurusunun, Galaxy S10 akıllı cihazında bulunacak bir çevrimdışı kripto para cüzdanı için olduğu belirtilse de, Samsung olayı hızlı bir şekilde yalanlamıştı.

Ancak yine de, olayın etkileri o kadar büyük oldu ki, John McAfee bile bu konuda yorum yaptı ve ”Samsung’un bugüne kadar hiçbir stratejik hesap hatası yapmadığını” ima edip, bunun kripto para birimlerinin kalıcı olduğuna dair bir işaret olduğunu vurguladı.

Samsung Doğru Olmasa da, HTC Piyasaya Çıktı

Samsung henüz böyle bir girişimde bulunmamış olsa da, başka bir telefon üreticisi HTC ve onun yanı sıra Sirin Labs, ilk blockchain tabanlı akıllı telefonlarını piyasaya sürdü bile.

Kripto para ve blockchain teknolojisinin gidişatına bakılacak olursa, HTC ve Sirin Labs ile başlayan furya, diğer markalarla da devam edecek ve blockchain akıllı telefonların yeni özelliği olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment