Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BLOCKTV, Kaliteli İçerik Üreten Kripto Para Takipçilerine Token Dağıtacak

İsrail’deki kripto para sektörünün önemli kuruluşlarından biri olan BLOCKTV, kendi geliştirdiği ödül sistemiyle ilgili yeni bilgiler paylaştı.

BLOCKTV’nin geliştirdiği sisteme göre kripto para ve Blockchain dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri, haberler ve özel içerikler BLTV tokenlarına dönüştürülebilecekler! Geçtiğimiz gün Bittrex’te listelenen BLTV tokenlarını bu sayede herkes elde edebilecek.

Nasıl Olacak?

Kripto para takipçileri kendi yaşadıkları, duydukları veya öğrendikleri önemli bir olay hakkında BLOCKTV’yi bilgilendirip bundan para kazanabilecekler.

BLOCKTV tarafından paylaşılan bilgilere göre BLOCKTV ekibi, siteye gönderilen içerikleri değerlendirecek ve bunların yayınlanmaya uygun olup olmadığını kontrol edecek. BLOCKTV ekibi eğer bu içerikten bir haber yapma kararı alırsa bu haber site üzerinden yayınlanacak. Yayınlandıktan sonra bu içeriğin kaç kişi tarafından görüntülendiği, okunduğu akıllı kontratlarla takip edilecek.

Bu aşamadan sonra yine akıllı kontratlar sayesinde bu içeriğin değeri hesaplanacak. Bunun sonucunda da BLOCKTV’yi ilgili gelişmeden haberdar eden kişi token kazanabilecek. BLOCKTV editörü Ron Friedman konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Biz inanıyoruz ki bu durumdan herkesin bir çıkarı olduğu için ortaya gerçekten yüksek kalitede içerikler çıkacak. Bu projemizi çoktan deneme aşamasına soktuk ve önümüzdeki haftalarda büyük medya şirketlerinin de ağımıza katıldığını duyuracağız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment