Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloomberg HT’de Yeni Bir Kripto Para Programı Başladı!

Türkiye’de ekonomi yayıncılığının ve finans medyasının baş aktörlerinden birisi olan Bloomberg HT’de, kripto para yatırımcıları ve takipçileri için yepyeni bir program başladı.

Bloomberg HT spikeri ve teknoloji yazarı Hande Berktan’ın duyurduğu gelişmeye göre, bundan sonra televizyon üzerinde her Cuma günü saat 13:30’da kripto para takipçileri için özel bir program olacak.

Berktan, bu programda kripto para yatırım stratejileri, son fiyat hareketleri ve uzman görüşlerinin yer alacağını ifade etti.

Bugün itibariyle ilk kez yayınlanan programın konuğu ise, yine Türk kripto para sektörünün ünlü simalarından birisi olan İsmail Hakkı Polat oldu.

Polat, konuyla ilgili olarak attığı tweette şunları yazdı:

”Kripto para camiasına müjde. Ekonomi yayıncılığının ‘ağır abisi’ Bloomberg HT, bugünden itibaren kripto paralar ile ilgili yepyeni bir programa başlıyor. Hande Berktan’ın sunacağı programın ilk konuğu olarak 13:30’da sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.”

Türkiye’de kripto paralara artan ilgi de göz önüne alındığında, bu programın isabetli bir karar olduğu ifade edilebilir.

Bilindiği gibi çeşitli anketler, Türkiye halkının kripto paralara, Avrupa’nın diğer birçok ülkesinden çok daha fazla ilgi gösterdiğini ortaya koyuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment