Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BNB Chain “Kırmızı Alarm” Adlı Yeni Uygulamasını Aktifleştirdi

BNB Chain DappBay üzerinden hayata geçirilen “Kırmızı Alarm” (Red Alarm) adlı uygulama, olası dolandırıcılıkların ve kripto para vurgunlarının önüne geçmek amacıyla kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Farklı kullanım alanlarına sahip merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) geliştiren BNB Chain, geçtiğimiz hafta DappBay arayüzü aracılığıyla bu uygulamalara bir yenisini ekledi.

Resmi sitelerinde duyurulan Red Alarm, kullanıcıların proje risk seviyelerini değerlendirebileceği, kontrat adresini aratarak ağ üzerinde tutarlılık doğrulamaları yapabilecekleri bir takım teknik imkanlar sağlıyor.

BNB Chain yatırım direktörü Gwendolyn Regina yaptığı açıklamada:

Kırmızı Alarm özelliği, kullanıcıların dolandırıcılardan bir adım önde olmalarına yardımcı oluyor; sistem, projelerle ilgili potansiyel riskler konusunda gerçek zamanlı olarak uyararak topluluğun bilinçli yatırım kararları vermesine olanak tanıyor.

dedi.

 

DappBay sayesinde, geliştiriciler platform üzerinde kendi merkeziyetsiz uygulamalarını listeleyebilecekler. Uygulamalar üzerinde en hızlı kullanıcı artışı, en iyi performans gösteren coinler gibi metrikler aracılığıyla projeleri takip edebilecek teknik özelliklere sahip olacaklar.

Gwendolyn Regina açıklamasının devamında bu konu hakkında; “DappBay’in amacı, topluluğa en güncel proje sıralamaları ile piyasa trendlerini anlamada ve proje tehlikelerini gerçek zamanlı olarak tahmin etmede yardımcı olmaktır. Ayrıca, dApp geliştiricilerinin projelerini DappBay’de listelemelerine izin veren başka özelliklere de sahiptir.”  ifadelerinde bulundu.

Bu tür teknik özelliklere sahip uygulamalar, kripto para piyasasında son dönemde yaşanan yüksek meblağlı dolandırıcılıklara karşı kullanıcıları korumak amaçlı tasarlanıyor. BNB Chain yöneticileri yeni platformun piyasaya sürülmesi ve Red Alarm özelliği sayesinde bu dolandırıcılık oranlarında azalma yaşanacağını düşünüyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!